Spännande händelser

Här med den nöjda ägaren:) Ps Tack ;) Ds 

Målningen "The red umbrella". Såldes på min första "riktiga" utställning på Sveaplan i Eskilstuna , januari 2017! Målningen är mycket speciell för mig! Den är grunden till min första paraplymålning som skapades på min kurs för konstnären Kelvin Sommer!


Ett spännande och oförglömligt möte på Stiga Arena den XX mars 2019 (innan Covid) började härja). 

Mark är precis så trevlig och mysig som han låter och är på tv. 

Tack för fotot på oss tillsammans. 

Varma och härliga Mark Levengood

Ett stort TACK till er som kom på mitt första glöggmingel på Öja Bricka! Jag är så glad och överraskad att så många gjorde sig äran att dela upplevelsen med mig!! Tack också för fina presenter och tack till er som gav två av mina målningar nya hem!❤.Vackra Hellidens folkhögskola. Jag är så himla glad att jag sökte utbildningen Fördjupningsår-Kreativa yrken och att jag fick möjlighet att komma in. Det blev verkligen bra, bättre än vad jag trott! Jag önskar alla få möjlighet att följa sin dröm och gå på en folkhögskola! Det är så annorlunda mot en vanlig reguljär utbildning! Den tillåter en av växa och att vara stolt över det!

När jag åkte iväg då den 21/8 -19 hade jag ingen aning om att jag skulle lära mig så mycket, träffa så fina människor och ha ett eget galleri att hänga mina tavlor i. Men så blev det!

Nu är det 2022 och det har blåsigt många vindar sedan jag slutförde min FKY-utbildning. Men jag kommer alltid minnas glädjen och är tacksam för allt bra jag fick med mig. 
Att överraska sig själv, det borde man göra oftare. Det hände mig under Järdebruksdagarna 2019, när vi kikade in i den lilla smedja som stod där på slänten. Fick frågan, om jag skulle prova smida en krok "Jag, nej aldrig, det kan jag inte". Och fick svaret "Klart du ska" "det handlar om 15 minuter av ditt liv, det kan du väl offra"och efter nån minut stod jag där inne och bankade och språkade och hade hur kul som helst, och fick en krok på köpet!

Jag levde faktiskt på händelsen i en hel vecka, smålog åt minnet och kände mig stark, att jag vågade. Livet är ju för kort för att inte våga utmana och överraska sigsjälv då och då!

Kan jag, kan du!Glada besökare i mitt galleriKatrineholms vintersalong 2021-12-18-2022-01-29. 

En oförglömlig upplevelse, allt från när jag fick mailet att ett av mina verk kommit med, när vi åkte i det vackra vintervädret mot Katrineholm, när jag lämnade in målningen, när den kom med i Katrineholms-Kuriren, när vi bjöds in till invigningen den 18 december och rosor delades ut till alla deltagande konstnärer, målningen "Vardagsperspektiv" hängande på väggen i salongen och slutligen när jag stod vakt i konsthallen den 10 januari.